Rychlá pomoc

Někdo říká, že je lepší vyhořet, než se stěhovat. Ale proč? Vím že je to takové rčení. Ale proč? I s logického hlediska to jednodušší není. Přeci jen při vyhoření si budete muset spousty věcí koupit znovu a to ještě nemluvíme o vyřizování nových dokladu které by taky lehli popelem s ostatními věcmi.

balení

Jak je mi známo, tak spousta lidí nemá rádo stěhování. Ani moje kamarádka, kterou stěhování čeká. Její nadšení jí ještě neopustilo, přeci se jen stěhuje do nového, prostornějšího bytu. A taky ví co vše jí budete v následujících týdnech čekat. Ale přeci má tu i mě a moc ráda jí pomůžu. Naše první práce bude spočívat v balení věcí. Kde všechny věci, které se tam vlezou budeme skládat do krabic od banánů, které jsme sehnali v supermarketech. Musíme dávat pozor na křehké věci, které musíme ještě zabalit do novin nebo časopisů, aby se nijak nepoškodili. No a teď po balení všech věcí nás čeká nábytek. Který bohužel budeme muset demontovat, jelikož se nám nevleze do dveří. Takže další práce na víc pro nás.

Tohle je jen zhruba taková představa o tom, jak bude stěhování s kamarádkou probíhat a zabere nám to spousty času. Možná 5 hodin, nebo celý den, ale taky klidně i 2 – 3 dny. Náhodou jsem narazila na super firmu, která se nám obrovsky hodí a mi tak ušetříme spousty času a starostí navíc co ke stěhování patří.

stěhování

Slyšeli jste už o firmě levné stěhování Praha. Už z názvu jste si jistí, že jde o stěhovací firmu. Ano přesně takhle to je. Tahle služba nám může tolik pomoci. Jejich nabídka je široká a dokonce nabízejí kompletní stěhovací služby, takže nějaká demontáž nábytku nás s kamarádkou mine a můžeme se radovat. Přiznejme si, montovat skříň, která je vyšší než mi, nepůjde jen tak hladce. Necháme to raději na profesionálech, kteří už s tímhle mají hromadu zkušeností. Další službu kterou nabízí je odvoz nábytku z bodu A do bodu B. Opět si nemusíme dělat starosti, jak asi všechny věci a všechen nábytek sami odvezeme. Veškeré služby co firma nabízí naleznete i na internetových stránkách.

Pokud máte v plánu stěhování a chcete si ušetřit čas a nebo nemáte někoho, kdo by vás mohl přestěhovat, tak není od věci si firmu najmout a nechat si pomoci.